Svenska Mäklarhuset

Om oss

REKORDPRISER I SIGTUNA/MÄRSTA/ROSERSBERG

Vi på Svenska Mäklarhuset Sigtuna har vårt trevliga kontor i bra läge i härliga Märsta Centrum, på bekvämt avstånd från de flesta bankerna i kommunen. När du anlitar oss skall du alltid känna att du får bra valuta för pengarna. Vi är alltid lika professionella och sätter kundens bästa i fokus. Vår ledande fras ”hur svårt kan det vara” leder oss ibland lite utanför en mäklares vanliga arbetsbeskrivning så länge det hjälper kunden på bästa sätt. Att köpa och sälja bostad skall vara både tryggt och roligt, vi lägger därför alltid extra vikt vid att vara rejält pålästa och förberedda inför varje visning och ser till att det är kul att vara där. Besök gärna våra visningar så får ni se själva. Vi vill att alla som kommer i kontakt med oss, oavsett i vilken del av processen, ska vilja anlita oss. Vi vill sticka ut då vi vet att konkurrensen är hård som fastighetsmäklare, så här gäller det att göra ett avtryck och den chansen får man bara en gång. Att alltid vara på tå och att se jobbet som mäklare som en livsstil är för oss en självklarhet. Detta resulterar ofta i rekordpriser och väldigt nöjda kunder!

NÖJDA KUNDER

Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare men det ger också väldigt mycket energi till den enskilde fastighetsmäklaren att göra ett riktigt bra jobb. Det är som en positiv spiral för oss. En glad och nöjd mäklare som får energi från sina lika nöjda kunder, får mer energi att ge till nya kunder. Ju bättre vi blir desto fler nöjda kunder får vi och ju fler nöjda kunder vi har desto roligare blir vårt jobb här på bostadsmarknaden i Sigtuna/Märsta/Rosersberg. Vi älskar Sigtuna kommun och vår målsättning är att Sigtuna kommun skall älska oss och våra mäklare!

BOKA MÖTE MED OSS I SIGTUNA/MÄRSTA/ROSERSBERG

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Sigtuna kommun till ett bra pris, oavsett om du bor i lägenhet eller villa. Vi är mycket erfarna villamäklare och står bakom en bytande del av de villaförsäljningarna som har skett i kommunen under de senaste åren. Vi har förmedlat villor från 1700 –talet och vi har förmedlat nyproduktion. Har du enskilt avlopp, eget vatten och många servitut så kan vi hanteringen, vi är experter på landsbygden i kommunen. Vi är också mycket erfarna när det gäller förmedling av dödsbon. Behöver du råd eller vill ha en skicklig mäklare vid din sida inför din försäljning så är det oss du skall anlita. Vi hjälper också gärna dig som vill har råd kring ditt bostadsköp. Det bästa vi vet är att få hjälpa dig! När du bokar ett möte med någon av oss på Svenska Mäklarhuset så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering. Om du bor i bostadsrätt i Sigtuna Kommun så har vi alltid en mäklare som är expert på just ditt område. Våra mäklare är från kommunen och kan alla föreningar, varje förskola, varje skola, lekplats och stig.

Vi på kontoret
Till salu i området
Sålt i området

Kontaktuppgifter
Telefon: 08-591 140 00
Adress:
Nymärsta Gränd 6
Box 1
195 21 Märsta
Hemsida
Sociala medier