Mitt Märsta – Annika Johansson

Hej Annika Johansson på Clas Ohlson!

 

Vad tycker du är det bästa med Märsta Centrum?

Märsta centrum är som en småstad med sin lilla gågata. Folk hälsar på varandra och det känns gemytligt.

När tycker du att Märsta Centrum är som bäst?

Nu är jag själv inte den som älskar att gå i affärer när jag är ledig. Om jag ändå behöver handla något så ska det gå fort och inte vara för mycket folk. Då är Märsta Centrum perfekt. Även inför jul tycker jag att det är toppen här. Bra parkering och inte lika stressigt som i stora köpcentrum.

Berätta om Clas Ohlson och din roll där.

Clas Ohlson i Märsta är en Compact store. Det innebär att vi kan beställa hem allt från huvudlagret om det inte redan finns i butiken. Vi har allt från kaffebryggare, lampor och förvaringslådor till skruvdragare, hörlurar och leksaker. Det finns verkligen något för alla här och våra kunder är i alla åldrar, kvinnor som män. Dessutom går det att se hela sortimentet på vår hemsida. Jag var med och öppnade Clas Ohlson i Märsta 2018 och har jobbat här sen dess.

Hur ser din dag på jobbet ut?

Jag brinner för service och kundmöten. Det känns viktigt att försöka ge varje kund som kommer in den tid de behöver. Vissa kunder vet exakt vad de är ute efter, medan andra vill ha hjälp att hitta en specifik pryl till ett pågående projekt. Vi har många stamkunder och det bidrar till att det är en familjär och trevlig atmosfär. Många är inne och strosar varje vecka och håller koll på nyheterna som kommer in.

Var är din favoritplats i Märsta Centrum?

Det finns mycket fin skog utanför Märsta Centrum där jag gillar att strosa och plocka svamp. Tar gärna med dottern och hunden och promenerar när det är fint väder. Sedan sätter vi oss gärna och fikar i centrum!

Vad är ditt bästa tips till en besökare i Märsta Centrum?

Sätt dig på en uteservering och titta på folklivet.