Mitt Märsta – Camilio Mourad

Hej Camilio Mourad på Great Plate!

 

Vad tycker du är det bästa med Märsta Centrum?

Det bästa med Märsta Centrum är att det finns möjligheter för utveckling och framgång!

När tycker du att Märsta Centrum är som bäst?

Märsta centrum är som allra bäst på helgerna. Då blommar centrumet upp och blir livfullt av alla besökare och barn som leker. Det ser väldigt trevligt ut och det är mysigt att promenera runt, alltid något roligt som händer.

Berätta om Great Plate och din roll där.

Vår verksamhet Great Plate har ett stort utbud då vi inte bara erbjuder lunch och à la carte, utan även catering, fest och evenemang. Jag har drivit restaurangverksamhet i Sverige sedan 1988 och i Märsta Centrum sedan 2016. Här har jag verkligen hittat rätt, jag trivs väldigt bra här. Jag älskar att vara på mitt jobb varje dag och bemöta våra gäster, det är det bästa som händer mig! Vi har också planer på att utveckla Great Plates verksamhet både här i Sverige och även internationellt, så det är spännande projekt som väntar framöver.

Berätta om ett fint minne från Märsta Centrum!

Det bästa minnet som jag kommer ihåg i Märsta centrum var när vi hade Mini Vasaloppet mitt i centrum. Det var så härligt att se glädjen hos alla barn och föräldrar. Jag ser fram emot fler sådana aktiviter som skapar engagemang och gemenskap.

Vad är ditt bästa tips till en besökare i Märsta Centrum?

Mitt bästa tips som jag skulle rekommendera till våra besökare är att besöka vår restaurang Great Plate och smaka på vår specialitet husmanskost.