Mitt Märsta Centrum – Budoor Alsaberi

Hej Budoor Alsaberi på Smycka!

 

Vad tycker du är det bästa med Märsta Centrum?

Det bästa med Märsta Centrum är dess struktur och hur det är uppbyggt. Centrumet är designad på så sätt att man kan nå olika platser enkelt och de flesta butikerna är tillgängliga. Dessutom är det en öppen plats, det vill säga att butikerna inte är inne i en galleria. Lekplatsen utanför Willys skapar liv mitt i centrumet med skrattande barn, det är också en favoritpunkt.

När tycker du att Märsta Centrum är som bäst?

Märsta centrum är som bäst under sommartid då det är varmt väder och flera människor är ute och fyller centrumet.

Berätta om din roll på Smycka.
Jag har jobbat i Smycka Märsta sedan November 2021 och hittills har det gått utmärkt tillsammans med mina underbara kollegor som är lika pigga och glada varje dag. Vi säljer klockor, guld-, silver- och stålsmycken. I butiken erbjuder vi även flera andra tjänster som att reparera smycken och klockor, samt att köpa guld från kunder eller göra omarbetningar på gammalt guld.
Hur ser en dag ut på jobbet för dig?
I början på dagen är vi på plats i god tid innan butiken ska öppnas och förbereder exempelvis städning eller att ställa i ordning produkter. Sedan öppnar vi butiken och startar arbetsdagen med att fixa kaffe. Då fräschas butiken upp med doft från luftfuktaren och även doft av kaffe. Sedan tar vi fram alla reparationer som ska fixas och tar emot kunder som vi hjälper att hitta rätt smycken som passar dem.
Berätta om ett fint minne från Märsta Centrum!

Ett fint minne i Märsta Centrum var på min arbetsplats här på Smycka, när en av våra kunder talade om för mig att jag hade behandlat henne så gott att hon önskade mig en väldigt god framtid. Detta berörde mig eftersom det inte kostar något att vara en god människa.

Vad är ditt bästa tips till en besökare i Märsta Centrum?

Tips till dig som besöker Märsta Centrum är att gå lugnt och sakta för att det finns massor av fint att se och uppleva i detta centrum. Du kommer att träffa flera fina och glada människor och det finns mycket att göra. Här hittar du oss som jobbar med smycken, flera matbutiker, apotek, polis/säkerhet, bibliotek. Ja, det finns allt du behöver!