Mitt Märsta Centrum – Pelle Rantanen

Hej Pelle Rantanen på Nordic Wellness!

 

Vad tycker du är det bästa med Märsta Centrum?

– Nordic Wellness, det är ju trots allt nästan mitt andra hem. Det är också väldigt trevligt att alla butiker är samlade på ett ställe. När Märsta Centrum är som bäst är faktiskt på vardagarna, sedan är ju alltid sommaren trevligast!

Berätta om din roll på Nordic Wellness.

– Jag är klubbvärd här på gymmet och jag jobbat här ungefär ett år nu. Min uppgift är att sprida glädje och gemenskap och få alla att känna sig välkomna. Sen hjälper jag gärna personalen med att exempelvis plocka vikter och redskap ute i gymmet osv.

Hur ser en dag på jobbet ut för dig?

– Jag kommer hit runt 13-14-tiden och tar en kaffe och sätter mig ner i loungen och pratar med medlemmar och personal. Sedan kan jag ta en runda ute i gymmet och kolla så det ser bra ut, samt kolla om någon behöver hjälp med något. Om det kommer nya medlemmar visar jag dom runt.

Berätta om ett fint minne i Märsta Centrum.

– Det var när Nordic Wellness öppnade här i Märsta Centrum och jag blev medlem och fick massa nya vänner.

Vad är ditt bästa tips till en besökare i Märsta Centrum?

– Kom till Nordic Wellness och ta en kopp kaffe med mig i loungen!