Mitt Märsta – Joe Gerges

Hej Joe Gerges på Joes Imperium

 

Vad tycker du är det bästa med Märsta Centrum?

Jag tycker Märsta Centrum är som trevligast när solen kommer fram och man kan gå ut och ta sin glass på trappan vid scenen eller ta en lunch eller fika utomhus.

När tycker du att Märsta Centrum är som bäst?

Jag gillar helgerna! Då upplever jag att det är flest besökare vilket alltid är härligt.

Hur länge har du jobbat/drivit din verksamhet i Märsta Centrum?

Joes Imperium har funnits i Märsta centrum i 30 år.

Beskriv en dag på jobbet.

Vi strävar alltid efter att vara bäst på att klippa både herr eller dam. Vi vill att kunden ska gå från salongen med en stolthet. En bra dag på jobbet för mig är att ha trevligt med alla i min omgivning. Jag tror att det också smittar av sig till mina kunder. När kunden känner att vi har en bra och trevlig gemenskap här på Joes Imperium så blir kunden automatiskt en del av det också.

Berätta om ett fint minne i Märsta Centrum.

Jag har många fina minnen från Märsta Centrum. Det har varit mycket roliga tider här och alltid varit ett livligt centrum med mycket folk som handlar och umgås. Jag hoppas att vi tillsammans kan göra Märsta Centrum ännu bättre framöver.

Vad är ditt bästa tips till en besökare i Märsta Centrum?

Min önskan till kommunens invånare är att handla lokalt och stärka alla verksamheter runt omkring Märsta Centrum.